Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pomyłka

Myślalam
Że jestem Twoja
A zawsze byłam
Niczyja
Umrę tak jak
Dotąd żyłam
Sama
Sobie winna

27 462 wyświetlenia
235 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!