Menu
Gildia Pióra na Patronite

jawa

myślała, że tylko śni

kiedy wstała rano
nie wstała
w zasadzie
otworzyła oczy
popłynęły łzy

nie ma już tego, co dawał szczęście
nie ma

to nie był sen
choć myślała, że tylko śni

12 033 wyświetlenia
86 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!