Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Kocham Cię!

Myśląc o Tobie
mogę usłyszeć bicie mojego serca.
Słuchając piosenki
podczas której byłam tak blisko Ciebie,
a jednak tak daleko.
Pamiętam, każdą chwilę spędzoną z Tobą.
Chwilę krótką, ale jakże piękną.
Pamiętam, Twój głos.
Tak wyraźny w mojej głowie.

Kocham Cię,
ale Ty jesteś we mnie tylko zakochany.

5767 wyświetleń
22 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!