Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość

Myśląc całą noc o tobie,
nie miałem czasu na myślenie o sobie.
W dzień już nie myślałem
bo Cię widziałem.
Ktoś Cię zasłonił
i bardzo mi przeszkodził.
Wtedy zrozumiałem,
że się zakochałem.

8042 wyświetlenia
48 tekstów
0 obserwujących
  • Nutka67

    15 March 2010, 09:04

    Ładny, dobrze wyraża istotę miłości.