Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dół

Myślą że ja źle myślę
Ja potrafię myśleć
Potrafię docenić
Potrafię tak żyć
Oni nie potrafią
Oni zawsze dołują
Zawsze wszystkiego żalują.

3915 wyświetleń
19 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!