Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zabłądziło między nami niejedno kochanie

myślą mową i uczynkiem
wybrukowane wspólne kręgi
w każdym dochodzimy osobno

bliżej środka ciemnieje dno
oczu nie otwieramy
niech nie widzi głowa co robią usta

przemilczane obrazki wyjdą z nas
znowu niechcący i szeptane kochanie
zatrzymamy na chwilę między nami

12 234 wyświetlenia
103 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!