Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niebezpieczny romans bez... tabletek : )

Myślą jestem tam, czynem jestem tu,
Nie idzie to w parze, a jednak prawo bytu to ma,
Podobnie jest z nami, nie jesteśmy parą.
a nieodłącznie łączy nas romans,

Po raz kolejny brakuje mi snu,
I gdybym tylko mógł. to bym przedawkował,
Bo miłość od Ciebie, traktuje jak lek,
co kładzie mnie do snu, podpisał twój lekoman.

cdn.

3900 wyświetleń
39 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!