Menu
Gildia Pióra na Patronite

rozmyślanie

myśl sama
w sobie
potrafi być toksyczna
gdy pasji nie ma

w życiu się czepia
głupota siarczysta
człowieka
i normalności nie ma

w domu się zawiesza
cały świat
jedyne antidotum
w odskoczni
to zbiec od oddechu
marazmu

93 739 wyświetleń
900 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!