Menu
Gildia Pióra na Patronite

Myśl o miłości

Myśl o miłości
nie przysłaniaj oczu
nie zamykaj uszu
myślą o niej zaczynaj dzień
kończ słowem KOCHAM
myśl o miłości
kiedy pada deszcz
a wiatr duje w górach
myśl o niej na szczycie
i w dolinie cichej
myśl o miłości
kiedy jest tak blisko
i wtedy
gdy tęsknota zagłusza ciszę
myśl i nie przestawaj
nigdy….

9500 wyświetleń
83 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!