Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Jeden liść i taka myśl "

Myśl jesienna
Złotem spływa
Myśl jesienna
Ciągle żywa
Jest prawdziwa
Jesień szlocha
Brak zieleni?
Zmieni Świat
Czas odczaruje
Myśl przemieni?
Troszkę wiary
Garść nadziei
Cud miłości
Świat odmieni
Liść jesieni
Jedna myśl
Na dziś...

06.10.2020
11:29

281 012 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
  • Malusia_035

    6 October 2020, 16:50

    Aż miło zaszeleściło :) Super Czekoladko :))

    Pozdrawiam Cieplutko :)