Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czerń

Myśl dobra

kolor sercu nadała
rozmyła się
wypłowiała

w sercu myśl umierała...

11 894 wyświetlenia
109 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!