Menu
Gildia Pióra na Patronite

My młodzi ludzie

My młodzi ludzie mamy wiele wad
tysiące kompleksów,bunt wewnątrz nas

My młodzi ludzie szukamy nieokreślonego
niczym pies tropiący bez węchu
Czasami błądzimy ślepo wierząc
w rozkrzyczane,wyjątkowe ideały

My młodzi ludzie musimy patrzeć w przyszłość
z tęsknotą za życiem wyśnionym raz
Potrafimy być zmieni,jednak pragniemy szczęście
i czasem wątpimy,że jesteśmy do niego stworzeni

My młodzi ludzie możemy zmieniać świat!
Choćby ten niewielki wokół nas
Wierzymy w to co nam podpowie serce,
walczymy ze złem,które dorosłość niesie.

My młodzi ludzie pragniemy akceptacji!
Wszystko dla niej zrobimy,by ktoś nas lubił właśnie.

My młodzi ludzie mamy ogień w sobie!
Kochamy i błądzimy.
Sprzeczności mamy w głowie...

11 235 wyświetleń
143 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!