Menu
Gildia Pióra na Patronite

Higiena

Majka K.

Majka K.

Myjemy ręce o higienę dbamy bo zdrowie w życiu tylko jedno mamy. Wracamy z miasta myjemy ręce czy też i po tym gdy jesteśmy w łazience.

W obecnym czasie o higienę dbamy bo Coronawirusa na świecie mamy. Nikt się nie dotyka, ręki nie podaje teraz panują inne obyczaje. Ktoś kaszle, ktoś kicha z chorobą się zmaga, musi mieć kwarantannę tego ustawa wymaga.
Nie wychodź z domu spędź czas z rodziną a wszystkie wirusy Ciebie ominą.
Obecnie na świecie są ciężkie czasy, każdy człowiek ma inny los. Zamknięte są zakłady pracy, jedzenie tylko na wynos.
Więc zostań w domu i dbaj o zdrowie, które jest warte wiele. Nie ważne czy to w tygodniu czy też tylko w niedzielę.
Lecz zapamiętaj człowieku miły że w życiu higiena to podstawa.
Trzeba się kąpać, trzeba myć
Są tego same plusy, bo gdy człowiek czysty jest nie trzymają go wirusy
Aut. M. Krzyżopolska 2020.03.26

335 wyświetleń
4 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!