Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zagubieni

My, złączeni przez poczucie winy.
My, zatraceni w codziennej szarości.
My, zniewoleni przez tęsknotę za dniami przeszłymi.
My, cierpiący za prawdziwa miłością.
My, dążący do namiastki szczęścia.
My, którzy będąc tak blisko siebie przechodzimy życie w samotności.
My, obłąkani przez demony przeszłości.
My, oszukani przez fałsz świata.
My...
My, wszyscy znikniemy w niepamięci, odepchnięci przez Bogów, zostaniemy skazani na wieczny niebyt.

2294 wyświetlenia
16 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!