Menu
Gildia Pióra na Patronite

Okularnicy

My - okularnicy
winniśmy trzymać się razem,
gdy noc głucha
zakrada się
do szklanych bram

My okularnicy ze złamanymi skrzydłami
chowamy w dłoniach twarz,
gdy wiatr hula między nozdrzami,
gdy z gardła sączą się
rozdarte słowa

My - okularnicy
widzimy w dźwiękach

w kolorach

w sylabach

3442 wyświetlenia
54 teksty
9 obserwujących