Menu
Gildia Pióra na Patronite

Buty robocze

My ludzie
- drogi Sławku -
jesteśmy jak
na wysypisku wrony
każdy chce złapać lepszy kęs
i odlecieć na bok
lękiem ostrzeżony

A

W hucie miedzi
nikt się nie boi
ten zakład
dobrze stoi

O każdej dnia porze
konkurować na rynku może

Pracownicy miedzi
wychodzą zadowoleni
mają na obiad uśmiech
i serca z miedzi

A wieczorem
okrakiem
ukochana siedzi
i...
życie zagryza śledziem

marka

127 937 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • Myffa90

    16 January 2011, 13:13

    Jak nie makrela tak śledź dodaje smaku . :)

  • motylek96

    16 January 2011, 10:45

    Jak zwykle świetnie:))

    Miłego dnia marko:))