Menu
Gildia Pióra na Patronite

My

My jesteśmy
fajki z innej
bajki
Opowiadajki
cichoszajki
rozbójnicze
rozwodnicze
(roz)wodzimy się
za nosy.

12 242 wyświetlenia
135 tekstów
3 obserwujących
  • 5 February 2021, 20:46

    Za-wodzić nie lubię, wolę za to wodzić wzrokiem za...

  • Vergil

    5 February 2021, 19:44

    Fajne,
    słodkie, gorzkie.
    W czytaniu zbyt krótkie trochę ale... w zamyśleniu zbyt długie.

  • sprajtka

    5 February 2021, 11:32

    Takie My "sie" pysie...