Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Nie boimy się"

My...
Jesteśmy
Czasem teraźniejszym
I nie boimy się
Rozmawiać
O pocałunkach
Naszych wierszy

I myśli skrytych

1418 wyświetleń
10 tekstów
2 obserwujących