Menu
Gildia Pióra na Patronite

[My chyba kochamy tonąć]

My chyba kochamy tonąć.
Udawać, że się znamy, że
wieczorami tu tęskno, że
fałsz nie smakuję tak dobrze
że, co piątek się
kochamy.

1812 wyświetleń
19 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!