Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

muzyką
- każde słowo twoje

czułością dźwięczną
rozlega się w duszy
aby po chwili
melodią tęskną
zabrzmieć

- we wszystkich frazach
myśli mojej

39 583 wyświetlenia
253 teksty
27 obserwujących