Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Muzyka jest ciszą,
gdy myśli się kołyszą,
w ustach ciągle czuć
wyraz niepewności.

Dźwięki niosą w dal
rozdarte wspomnienia,
ze słów zniknął czar
zwodzący cierpienie.

Pomiędzy palcami
wciąż spływa łza
krusząc się jak lód
z tamy obojętności.

Życie jakby z kłamstwa
powtarza milczenie,
gdy nuta prawdy gra
rozważając poddanie.

147 706 wyświetleń
2018 tekstów
322 obserwujących
  • LiaMort

    8 January 2019, 15:12

    dziękuję... ;) czasem mi wychodzi.xD ^^

  • onejka

    8 January 2019, 10:39

    Andzia, refleksyjnie bawi się słowem i ... super :)

  • kati75

    8 January 2019, 10:09

    pięknie napisałaś;-)pozdrawiam

  • LiaMort

    8 January 2019, 03:45

    ;)

  • 7 January 2019, 22:52

    :))