Menu
Gildia Pióra na Patronite

Noc

Muzyka gorzej smakuje
A wino jest już tylko winem
Czekam, aż zapukasz w drzwi

Wiem, ja wiem
Ale może jakiś anioł
Zlituje się nade mną
Otuli kocem
Szepnie, że to nic
I że jutro...

Jutro będzie lepiej
Tak się oszukuję
Może przez noc zapomnę
Może dzień nie nadejdzie

Byłoby wspaniale.

81 587 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • onejka

    12 December 2020, 23:55

    Samo życie, albo człowiek oszukuje dam siebie, albo ktoś jego. Czasem myślę, ze wszystko to jedna wielka ściema.
    Dzięki za refleksję 🙂