Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Le corde dell'anima

"Muzyka dotyka strun naszej duszy."

Pojawiłaś się
jak słońce po burzy

na klawiaturze duszy
zagrałaś koncert na
dwa serca

nicią stałaś mi się
nierozerwalną

dopełniasz mnie każdym
dźwiękiem

drży we mnie każda struna
gdy mnie prowadzisz w nieznane...
https://www.youtube.com/watch?v=-L6RtIEUqGE&ab_channel=AndreaBocelli-Topic

65 882 wyświetlenia
735 tekstów
45 obserwujących
  • kati75

    6 October 2020, 06:24

    https://youtu.be/_TIPjyLFUBY Kruku pozdrawiam nutka dla Ciebie 😉

    Video _TIPjyLFUBY
  • kati75

    5 October 2020, 17:16

    Dziękuję Marysiu 💮

  • kati75

    5 October 2020, 10:17

    Krzyszunia pozdrawiam słonecznie;-))

  • kati75

    5 October 2020, 10:16

    Muzyka nie mogła być inna;-)hej Maluśka;-))

  • Malusia_035

    5 October 2020, 10:08

    Piękna całość "drży we mnie każda struna
    gdy mnie prowadzisz w nieznane..."

    I do tego Bocelli :))))

    Pozdrawiam Słonecznie Kejt :))

    od kati75
  • kszyszunia

    5 October 2020, 09:26

    Ale mi się przyjemnie ciepło przy tym zrobiło!
    Czytam od nowa. ;))