Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nostalgia

muszę w sobie udźwignąć
ten cierniowy ból

który zakuł skrzydła aniołów
w łańcuch ludzkich
bezsilnych rąk

a zaduma
znów się w ciszę przemieni

i przebije mi serce
jak chłód
co przenika w głąb

101 650 wyświetleń
954 teksty
266 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!