Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Tajemnica

Muszę to z siebie wyrzucić
Chodź tego nie planowałem
Lecz opętany twą mocą
Ja chyba się zakochałem
Na wstępie pragnę zaznaczyć
Niczego nie oczekuję
To jest wyłącznie mój problem
Już siebie nie oszukuję
Bałem się trochę reakcji
Gdy poznasz już prawdę całą
Naprawdę nie chciałem mieszać
Lecz to się po prostu stało
Jesteś naprawdę przepiękna
Masz mega seksowne ciało
Plus cudowną osobowość
Której mi ciągle jest mało
To nie są puste słowa
Nie znam piękniejszej kobiety
Prawdziwa miss tego świata
Nie w mym zasięgu niestety
Świat dla mnie przestaje istnieć
Gdy rozmawiamy gdzieś sami
Mógł bym patrzeć Ci w oczy
całymi godzinami
Nie miej mi tego za złe
Gdy kiedyś będziesz to czytać
Musiałem się tym podzielić
Nie chciałem prawdy unikać
Jesteś mi naprawdę bliska
I znaczysz dla mnie tak wiele
Wybacz mi moje słabości
Chcę pozostać przyjacielem
Musiałem się tym podzielić
Proszę Cię o zrozumienie
Trzymanie tego w sekrecie
Strasznie obciąża sumienie

7557 wyświetleń
58 tekstów
22 obserwujących
  • anna kowalczyk

    9 September 2022, 16:46

    ...tajemnice to ciężary, które łamią skrzydła
    niedopowiedzenia ranią bardziej niż...słowa

    mów Jej, mów...niech wie jak pięknie o Niej myślisz...:)