Menu
Gildia Pióra na Patronite

Muszę strzec swego sekretu
tchnąć w glinę życie
by być ocalonym
niech cisza gardzi mną
wspomnienia szarzeją
strach już jest tylko snem
choć duchy są tuż tuz na schodach
w tę noc, gdy jest pełnia księżyca
zasypiam...z dłonią w twojej dłoni.

63 257 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
  • fyrfle

    19 October 2014, 12:39

    Niech to gliniane życie będzie wesołe proszę! I z dozą dystansu i autoironii.