Menu
Gildia Pióra na Patronite

do(słownie)

musisz rozplątać szybko poplątane słowa
i ułożyć z nich sens
kiedy to zrobisz nadaj im czucie
no wiesz muśnij je tchnieniem
nieważne czy zrobisz to w gniewie i byle jak
czy w nieśmiałej powodzi emocji
ma być widać człowieka

wlewaj we mnie nadzieję
wiarę złość zdradę kłamstwo
wieczność i nieskończoność
chcę się przepełnić
mów

3023 wyświetlenia
58 tekstów
6 obserwujących
  • RAP032

    28 January 2012, 21:13

    wiersz-życzenie, bardzo ładne:)