Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cicha fantazja

Musimy porozmawiać
Wstyd mi o tym mówić
Chodź znamy sie już tak długo
Mam taką fantazję
Ale nim przerwać mi rozkażesz
To wysłuchaj mnie proszę
Wiem że jesteś dla mnie cierpliwa
Więc powiedzieć mi daj

Chciałbym to zrobić przy zachodzącym niebie
Na polanie w lesie gdzieś daleko w górach
Chce to zrobić przy piosenkach Niny Simone
By zaśpiewała o magii którą mnie pochłonęłaś
By to ta piosenka pochłonęła Nas !

Matko ziemio...
Chciałbym to zrobić na samotnym drzewie
Przy rytmach Niny
By pochłonął mnie czas
I Ty

4037 wyświetleń
64 teksty
5 obserwujących