Menu
Gildia Pióra na Patronite

To Prawda - Na Prawdę

Musi być jak być ma, nie inaczej.
Już przeminął czas znaków bez znaczeń.
Rzeczywistość przez czystość normalna
skarbem wielkim jest dla mnie - to prawda.

Na swej drodze spotkałem człowieka,
z którym chce być już razem na zawsze.
W życia igłę sens nić swą nawleka
gdy zakochasz się w końcu - na prawdę.

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Michaelowa

    14 October 2018, 05:13

    Poeta