Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jestem

Muse - 'I belong to you'
https://www.youtube.com/watch?v=ZQoqM7l-vlQ
Motto: „How much pain has cracked your soul?
How much love would make you whole?”

między tęsknotami
otulona tylko Twoimi słowami
nieśmiało kocham

sama daję ci tę moc
możesz mnie zranić
tak blisko jesteś
na wyciągnięcie serca

znów zanurzam się więc
w tej otchłani
nie czując granic
nie pragnąc w zamian nic
tylko tego szeptu
w ciemną noc bezgwiezdną
Jestem
i by to słowo wcielone
zasklepiło rany
na zawsze

3824 wyświetlenia
84 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!