Menu
Gildia Pióra na Patronite

Castle Walls.

Murów nie przejrzysz
prawdy nie dojrzysz
patrzysz pobieżnie

Uśmiech radosny
maska zwykłości
pozory mylące

Przestępując arkadie
odwiedzisz czyściec
całkiem nieumyślnie

12 888 wyświetleń
179 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!