Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pustka

Mróz ścina moje serce
Pustka wypełnia mnie
Czuje smutek, otoczony
Samotny, rozbity
Bez mojego światła w tunelu
Bez promieni Słońca
Widze mrok, czuje chłód
Nie czuje ciepła, brak mi uczuć
Chciałbym dotknąć raz jeszcze
Poczuć skurcz mego serca to ciepło
Rozgrzać zimną stal, moją duszę
Umysł wypełnić kolorowymi myślami
I zapomnieć o tym co było, wymazać te wspomnienia
Zanurzyć się w mroku ukojenia, tam
Gdzie łez moich nikt nie będzie widzieć
Tam gdzie martwe jest powietrze....

1181 wyświetleń
8 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!