Menu
Gildia Pióra na Patronite

MROKU MÓJ

Mroku mój ... potężny,
uzdrawiający, bo trzeźwy ...
mój fallus znów jest mosiężny
a myśli o niej ... bez przerwy.

Nie pozwól nigdy mi znowu
tak się przybliżyć do grobu ...
ze ścierwem razem zwyciężmy,
o Mroku mój, przepotężny!

Tyle cierpienia w mym życiu
musiałem przejść by mieć szczęście
i chcę być żywy nareszcie
w mym pięknym, mrocznym Królestwie.

Otocz mnie swoją opieką
i chroń przed oślepiającym
zwodniczym światłem człowieka
w płomienie piekła wiodącym ...
https://www.youtube.com/watch?v=urhNbue8DTc

71 035 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Michaelowa

    7 March 2020, 11:05

    Niedługo zobaczę mosiężnego ☺😘

    od Moon G