Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Mrok zbrodni
zabija człowieka.

W pułapce zakłamanych prawd
nie odnajdziesz spokoju ducha
tylko honor splamiony Własną krwią.

Jak zostało powiedziane z prochu powstałeś
w proch się obrócisz.

Blizn nie goi czas.
Wstań i Walcz !

Anna Grzywna

24 006 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!