Menu
Gildia Pióra na Patronite

do Ciebie przez okno

Mrok zagłuszył śpiewu mani sił więc patrzę w twe oczy kolorem ich nocy mocy jam doświadczony jam przeklęty w to!! siadasz krzyczysz do swych braci drań łapcie go jam szybko wsiadam do bmw znikam we mgle śladach w połani twych ust zakątków biust nóg bioder tchu nazajutrz tuż tuż wchodzę pomału przez okno twoi rodzice jeszcze śpią i on przechodzę do działania bez ceregiel żądania drapieżnie bezpiecznie bezwzględnie skutecznie niewdzięcznie oo a ja kręcę pędzę encepence w której ręce? krzyczysz nagle mam twe klucze od Beeemki wyjdź za mnie dziś.

3831 wyświetleń
36 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!