Menu
Gildia Pióra na Patronite

wstyd

mrok gęstego powietrza
wpełznął mi pod oczy
ślepy
i nagi
ponad ludźmi
się unoszę
drwina
ciosa mnie po twarzy
nie widzę bólu
ale go czuję
cholera wie kiedy wyląduje

18 036 wyświetleń
164 teksty
8 obserwujących
  • adasqq

    12 September 2011, 23:10

    dzięki ivi ; )

  • Evey

    8 September 2011, 05:31

    wow
    Naprawdę dobrze to ująłeś...