Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Mpże lepiej się nie przywiązywać,
Uczuć nie okazywać.?
Może lepiej się śmiać
niż bezradnie łkać.?
Jeszcze odpowiedzi nie znam na to pytanie,
lecz to jedynie kolejne wyzwanie.
Dowiem sie wszystkiego,
Nie tylko tego dobrego.
A teraz oczy zamknę i pomyśle przez chwilę...
Ile dla mnie znacyłeś, no właśnie, ile..?

1913 wyświetleń
19 tekstów
3 obserwujących
  • anita9922

    26 October 2015, 21:26

    Nie pytaj ile znaczyłem lecz ile znacze teraz