Menu
Gildia Pióra na Patronite

K...

można sumować
luźne fragmenty znaczeń,

wydłużać w nich siebie
wbrew pozorom nieprzypadkowo

nabierać innego wyrazu
dla niewiadomej nocy

i w skupieniu wchłaniać
tuż pod skórą rdzewiejąc

53 613 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
  • Akte

    12 May 2012, 23:07

    Alex dziękuję za radę, przyznam szczerze, że Twoje spostrzeżenie jest słuszne :)
    więc nadam inny wyraz dla swobodniejszej przestrzeni, pozdrawiam ciepło

    Małgosiu, właściwie i sztuczności jak i naturalności można nadać wiele znaczeń, nie wszystkie zamykają się w tym, czemu mają służyć, wzajemnie ciepłych dni życzę :)

  • giulietka

    12 May 2012, 21:48

    I mnie trudno minąć Twoje wiersze bez słowa, Dario,
    choć ta cisza, co po nich nastaje, nie potrzebuje słów...
    Pozdrawiam;)