Menu
Gildia Pióra na Patronite

Można

Można śmiać się, bawić, skakać.
Można się wyżalić, upaść, płakać.
Można także, lecz tu z głową!
pójść miłości krętą drogą.

18 036 wyświetleń
164 teksty
8 obserwujących
  • marka

    16 August 2010, 19:10

    Miłość to kręte schody.
    Świetne i teraz jakoś to sobie uzmysłowiłem.
    Pozdrawiam.

  • adasqq

    16 August 2010, 19:08

    także pozdrawiam i dziękuje :)

  • awatar

    16 August 2010, 19:03

    Ładna miniaturka, pozdrawiam +