Menu
Gildia Pióra na Patronite

Można nauczyć się
spostrzegać
kamień na drodze,
łzę w oku,
drżenie rąk,
nadłamaną gałąź...
i pozostać wiernym
przyjaźni,
która nic nie ma
oprócz oczekiwania.

4593 wyświetlenia
56 tekstów
3 obserwujących
  • Victoria Angel

    28 January 2022, 17:37

    Coś w tym jest. :-)