Menu
Gildia Pióra na Patronite

Posąg

Można Cię oglądać zawsze i wszędzie.
Można Ci mówić wszystko, ale Ty i tak nic nie odpowiesz.
Można krzyczeć, skakać, śmiać się z Ciebie.
A Ty i tak stoisz jak słup.

Kim Ty jesteś żeby mnie tak ignorować?

Posągiem kobieto, posągiem.

11 974 wyświetlenia
43 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!