Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zostańmy razem

Polna

Polna

Można było tyle naprawić,
można było tyle powiedzieć.
Chociaż myśli chodzą po najgorszych drogach.Wciąż tęsknota zabij.
Powrotu do normalności nie ma.
Tracimy siły,ale coś na pewno zyskamy.
Możesz odchodzić i wracać.
Brać ciężar tylko na siebie,możesz mówić,że kłamie- na pewno gdzieś prawdę znajdziesz.
Nigdy nie będę kazał ci na mnie czekać i tak zawsze będę do ciebie wracać
Masz coś do powiedzenia mów teraz,
ale wiedz,że możesz w milczeniu pozostać.
Dotknij raz ostatni moją dłoń a zobaczysz dlaczego w smutku się pogrążam.
Jeśli chcesz możemy razem uciec a niech nas nie znajdą ci a jeżeli otoczymy się sobą,zostawiając Świat, na pewno staniemy się dla siebie podporą na gorszy czas.

7277 wyświetleń
66 tekstów
3 obserwujących
  • fyrfle

    3 May 2017, 12:46

    Strofy życiem pisane mają treść.