Menu
Gildia Pióra na Patronite

na promie życia

można być miłością życia
można być kumplem
można być przyjacielem
dla własnego faceta

każdym z siebie otwarcie
na zapotrzebowanie
wszystko zależy
od jednego mgnienia oka

bo mężczyźni też mają
swoją zmienną specyfikę
jak za oknem pogoda
sama w sobie nie wystarczy

ta u boku jedyna kobieta
to za mało by przetrwać
we dwoje burze i sztormy
na promie życia w miłości

93 684 wyświetlenia
898 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!