Menu
Gildia Pióra na Patronite

nadzieja

może znajdzie się ktoś, kto zrozumie
spojrzy na mnie dumnie
może nawet mnie obroni
nie pozwoli łez uronić
może będzie miał odwagę
spojrzeć w oczy moje
może powie nawet mi
to co chcę usłyszeć dziś
może dłonią swoją
moją dłoń ogrzeje
może pocałunkiem
mą duszę uleczy
może sprawi,że na twarzy
uśmiech wróci znów
może będzie życzył
kolorowych snów
może kiedyś trosk moich wysłucha
przy płomieniach świecy
może czasem szepnie coś do ucha
pomasuje plecy
może zdarzy się jakiś cud
i szczęśliwa będę już
może....

963 wyświetlenia
7 tekstów
0 obserwujących
  • marka

    10 October 2013, 14:27

    Dobrze jest mieć nadzieję...

  • M44G

    10 October 2013, 14:25

    Ładny sentymentalny i przepełniony marzeniami.