Menu
Gildia Pióra na Patronite

Może zawrócę, żeby zostać
tam skąd wyszłam dopiero wczoraj
wtedy wyszeptałam
"przeszłość minęła na zawsze"
i jutro będzie cudowne
nie chcę snów
bo ciemność mnie przeraża
mam nadzieję ,że będę spać spokojnie
potrzebuję marzenia
żeby odfiltrować ból
tuż za zakrętem kończy się okrąg
czerń drapie moją duszę
czy dotrę do końca nadziei
czy jest inna opcja
otwieram drzwi...świat wita mnie
unoszę się ponad drzewa
wolna, czysta, niewinna.

https://www.youtube.com/watch?v=MQJhUHxnxso

63 257 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
  • 27 March 2017, 19:54

    Dobrej nocy i dużo zdrowia ;)
    Dobranoc

  • czarna mamba

    27 March 2017, 19:49

    Dzieki Nati ...człowiek wiecznie gdzieś idzie...tylko dokąd zmierza...sam nie wie...pozdrawiam cieplo

  • 27 March 2017, 09:28

    Ciekawa podróż
    Pozdrawiam;)