Menu
Gildia Pióra na Patronite

............

Może tęsknię
i może wspominam,
tamten przeszły, odległy czas,
nasze sny, co się nie spełniły,
miejsca, w których nie ma już nas.
Każde z nas
w inną drogę ruszyło przez życie,
inny mając przed sobą cel,
życie inny scenariusz wróżyło
i wiedziało, co prawdą jest.

17 657 wyświetleń
136 tekstów
38 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!