Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wieczorna myśl

Może teraz śpisz
wylizana blaskiem księżyca
jeszcze w poświacie zmęczona
subtelna tęsknoto...

127 934 wyświetlenia
1427 tekstów
95 obserwujących
  • zatopiony.wrak.

    15 June 2019, 20:07

    idealne do księżyca...