Menu
Gildia Pióra na Patronite
Ten tekst może być nieodpowiedni dla niektórych czytelników.
14 251 wyświetleń
276 tekstów
32 obserwujących
  • giulietka

    31 January 2016, 09:13

    Zaglądam do Ciebie z satysfakcją, choć nic tu po mnie, zostawiam wpis.
    Ps. Oscypki najlepsze saute, zresztą byle z widokiem na Giewont;)

  • .Rodia

    24 January 2016, 22:01

    zatem zostawiam tytuł
    dziękuję za przestrogę Moja Droga

  • Elizabetta

    24 January 2016, 21:13

    Wiersz ładny, ale bez tytułu byłby piękniejszy.

  • .Rodia

    4 January 2016, 01:00

    ehh weź daj spokój\\\\\\\
    dalej nie mam siłu oisaź

  • one drop for all

    3 January 2016, 22:21

    kup kup

    ja później obejrzę

  • .Rodia

    3 January 2016, 21:34

    Aga plus dla Ciebie. ładny film. daj adres to Coś kupię. hej

  • .Rodia

    3 January 2016, 19:20

    e tam cu mnie ciagle zmiany

    psychotyzm
    opanowanie
    alkooll i cpanie
    katolicość nieyżytośc
    metal
    dres i eleganctwo

    ciekawe co jeszcze
    a romantykiem sie urodziłem stanowczo za pozno

    dekadentem chyba pozostanę
    albom poetą om om

  • Smurf007

    3 January 2016, 15:14

    a rozważną widziałem.. niestety mi ciężko wchodził - dwa podejścia..
    lepiej właśnie te zwiastuny sobie obejrzeć, opinie poczytać niż miałbym się produkować posługując się jedynie moim gustem :)

  • .Rodia

    3 January 2016, 14:24

    ostatniego oglądałem|

    gwwiazd nasszych wina zanim się rozstanimy...m słabe

    obejrze te julie...
    my czarrnobiali życzmy dzisiaj smierci kolorowych snów

  • Smurf007

    3 January 2016, 13:52

    hehe dobre
    palce wyprzedzają myśli ;P
    znam to ;)

    odkrywanie/czytanie siebie następnego dnia ma swój urok ;p

    Film, np. 'listy do Julii' jak nie widziałeś