Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tylko tyle

Możesz mi odebrać wszystko
bo wspomnienia się starzeją
ale proszę cię zostaw mi...
twoje ciało, twoją wzajemność
twoją szczerość, twoje poświęcenie
ten intensywny uścisk, te łzy
te uczucie szczęścia
a za to ...odbierz mi
złość i brak nadziei
odbierz mi krzyki, twoje ciepło
odbierz mi noc
w której odeszłeś
odbierz mi zdradę, żal odbierz
odbierz mi linę, która pali moją szyję
odbierz mi zmartwienia, które mi dałeś
odbierz mi smak pożegnania
kiedy odchodziłeś rano
odbierz mi żal, który do ciebie miałam
możesz odebrać mi wszystko
tylko zostaw mi
twoją miłość przyjmującą mnie po przybyciu.

https://www.youtube.com/watch?v=MQJhUHxnxso

63 264 wyświetlenia
1379 tekstów
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!