Menu
Gildia Pióra na Patronite

✝Po prostu Odejdź✝

'' Możesz zrzucić na mnie swoje brzemię i możesz je na mnie położyć, ale nie pozbędziesz się swojej pamięci ''
- Nick Cave

Nigdy nie chciałem być taki jak ty ...
brzydki, ohydny, podły i zły,
winiący swe dziecko za ciężkie swe winy
i drwiący wciąż z niego bez żadnej przyczyny ...

I nigdy ja tego też nie zrozumiem,
bo nie chcę, nie mogę i serio nie umiem ...
jak mogłeś to wszystko świadomie tak robić ...
bez serca, skrupułów .. jak jakiś nie-człowiek ...

I ciesze się teraz, że jesteś daleko
i dnia tego będę do dnia tego czekał
aż zdechniesz w cierpieniu tak gorzej niż zwierzę,
boś nie jest człowiekiem i w ciebie nie wierzę ...

I wszystko co chciałbym od ciebie to wspomnień
już końca o tobie i ciebie zapomnieć
i wiem, że nikt nie mógłby tego wybaczyć,
lecz teraz to serio nie wiele już znaczy ...

Bo teraz to każdy to ma cie już w d upie,
ty wredny, ohydny wciąż, prawie ty trupie
i nie wiem dlaczego wybrałeś tą drogę
i chcę ci wybaczyć, lecz serio ... nie mogę.

✝Po prostu Odejdź✝

71 035 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Moon G

    8 June 2020, 15:10

    @scorpion rzadko tez ktoś tak postępuje ...

  • scorpion

    7 June 2020, 11:30

    Rzadko życzy się komuś śmierci...